5 napos lesz a Fishing on Orfű Lovasi 50. születésnapja alkalmából

A fesztivál 0. napján különleges akusztikus koncertet tart a Kispál és a Kiscsillag frontembere, sok vendéggel. Emellett jövő novemberben az Arénában is ünnepel majd.
KispalEsABorz5N

Tripla jubileum várható jövőre az ország sokak szerint legjobb és legbarátságosabb fesztiválján. Magát a Fishing on Orfűt 10. alkalommal rendezik meg, Lovasi András június 20-án ünnepli 50. születésnapját, a Kispál és a Borz zenekar pedig 30 éve alakult. Ennek apropóján a szervezők számos újdonsággal készülnek, amit december 6-án jelentettek be hivatalosan. Nézzük őket sorban.

Talán a legfontosabb, amire alighanem a legtöbb ember kíváncsi:

Önálló Kispál és a Borz koncert nem lesz, a zenekar a klasszikus formájában nem áll össze újra.

A nyitónapon ezen kívül játszik még a Budapest Bár, Ferenczi György és a Rackajam, illetve a Csík zenekar is.

A fesztivál kerek jubileumát pedig egy különleges gálaműsorral ünneplik meg a szombati zárónapon. A fő csattanót csak tavasszal árulnak majd el róla, de mint a szervezők fogalmaznak, “minden alternatív lesz, a tűzijátéktól a jelmezeken át a lézershowig, de leginkább az elhangzó slágerek.”

A fentiekkel egy időben jelentették be azt is, hogy Lovasi a Fishing mellett a Papp László Sportarénába is elviszi “az első 50 év legjobb dalait” bemutató műsort. Erre november 11-én kerül majd sor, leginkább azért, mivel a fesztiválra valószínűleg nem fog minden érdeklődő beférni (ezúttal a szokásosnál is kevesebb embert engednek be a nyitónapra a családias hangulat megőrzése miatt). Erre jegyek szintén mától kaphatók.

A Fishing on Orfűre bérletek ma délután 2 órától kaphatók:

az 5 napos 19990, a 4 napos 17990, a 3 napos pedig 15990 forint. A keddi Lovasi-estre a napijegyek 8990 forintba kerülnek, a többi napra pedig majd a részletes program bejelentése után kezdik el árulni.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu