Megnyitott a Medvehagyma Ház

A Medvehagyma Ház az idei évben bővített programkínálatával folyamatosan gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élményeket nyújtson az Orfűre látogató turisták és a helyi lakosság számára!

A 2017-es évben is sok szeretettel várják azokat a látogatókat, akik játszva szeretnék megismerni és felfedezni a Mecsek érdekességeit! A Medvehagyma Ház programjai között a rövid, egy órát igénybe vevő tárlatvezetés mellett megtalálhatóak a fél napos, több elemet magukban foglaló környezeti nevelési programok, valamint a különféle tematikájú nappali és éjszakai túrák is.

A környezetvédelmi jeles napokhoz kötődően családi napokat, illetve a tavasztól őszig tartó időszakban zenei programokkal, koncertekkel és különféle tematikájú táncos estekkel várják a látogatókat. Ezeken túl nem szabad megfeledkezni a több éve megrendezésre kerülő Helyi Termék és Kézműves Piacokról sem, melyek az idei évben is havi rendszerességgel biztosítanak majd lehetőséget a környékbeli termelőknek arra, hogy bemutatkozzanak saját készítésű kézműves termékeikkel.

Látogassanak el a Medvehagyma Ház weboldalára, iratkozzanak fel hírlevelükre vagy lájkolják facebook oldalukat, hogy mindig értesüljenek Orfű ökoturisztikai látogatóközpontjának legfrissebb programjairól!

Sok szeretettel vár mindenkit a Medvehagyma Ház csapata a 2017-es évben is!