Fórum | az Országos Kerékpárosbarát Szolgáltatói Hálózatról

Az Orfűi Turisztikai Egyesület fórumot szervez az orfűi szállásadók számára kerékpárosbarát szálláshelyminősítési rendszer kiépítése témakörében (Előadó: Tombor Katalin – Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség).
 
Időpont: 2022. március 09. (szerda) 11.00 óra
Helyszín: Medvehagyma Ház (7677 Orfű, Dollár u. 2/1.)
 
Egyre vonzóbb Magyarországon is a kerékpáros turizmus, egyre többen fedezik fel országunk gyönyörű térségeit két keréken. Egyre több biztonságos és vonzó kerékpáros útvonalak közül választhatnak a látogatók, azonban az útvonal nem elegendő. A kerékpáros turizmus alakulásában jelentős szerepe van a térségi szolgáltatóknak.
 
A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) koordinálja az országos kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat létrehozását és működését. Céljuk, hogy létrejöjjön egy országos lefedettségű hálózat, amelynek tagjai kielégítik a kerékpáros túrázók igényeit, azonosan magas minőségű szolgáltatást nyújtanak és ezáltal több vendéget, magasabb bevételt realizálhatnak.
 
A kerékpárosbarát szolgáltatói hálózatról, a különböző kategóriákról és a kategóriákhoz kapcsolódó kritériumokról további információ: