Civil szervezetek szakmai információs napja 2024. 08.27.

A Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület a tavalyi év folyamán elkészítette a 2023-2027 programozási időszakra szóló LEADER Helyi Fejlesztési Stratégiáját. A 2024-es év a felhívások kidolgozásáról és a pályázati források megnyitásáról szól. Térségünkben a IV. negyedévben nyílnak meg a civil szervezeteknek és önkormányzatoknak szóló LEADER források a Helyi Fejlesztési Stratégiának megfelelően (HFS letölthető honlapunkról, www.mecsekvidek.hu).

 

A Helyi Fejlesztési Stratégia tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a civilek is elérhető támogatásokat tudjanak igénybe venni a LEADER keretein belül. 

 

A projektek tervezésének, a pályázatok benyújtásának és megvalósításának elősegítése érdekében Akciócsoportunk segítséget kínál a civil szervezetek számára. 

 

Ennek első lépéseként 2024. augusztus 27-én, 16 órai kezdettel információs napot tartunk a cserkúti Élménytérben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

 

A rendezvénnyel célunk az érintett közösségek tájékoztatása a pályázatok tartalmi és technikai feltételeiről, továbbá a pályázati igények felmérése. A rendezvényen lehetőség lesz szakértőinkkel való konzultációra is, illetve javaslatokat teszünk a pályázatíráshoz nyújtandó segítségre, forrásteremtésre az utófinanszírozáshoz.

 

Az Információs Nap programtervét mellékeltük.

 

Amennyiben részt kíván venni rendezvényünkön, kérjük az alábbi jelentkezési lapot töltse ki: https://forms.gle/dmDukWKTQ3xathfu7