Tópart – Piknik Terasz | Reopening – Sit & Feel

Indul a TóPart – Piknik Terasz!

Tavaly kísérleti jelleggel útjára indítottunk egy új, orfűi közösségi teret, a Pécsi-tó méltatlanul elfeledett déli partján. A helyszín nem más, mint a Medvehagyma Ház terasza és annak festői környezete. Első és egyben nyitó eseményünk a már sokak által ismert barátaink, a Fotel szervezésében történik, melynek során ismét kényelmesen besüppedhetünk a babzsákokba és a minőségi elektronikus zene hullámaiba. Frissítő italok, örömzene, móka, kacagás, Orfű!

2020. június 12., péntek, kb 12.00-től nyitunk és indítjuk az első ütemeket…
szürcsölgetjük a frissítőket majd…….

16:00 GaborVamosi
18:00 mikrostar
19:30 diskurzus James Cole al és egymás közt.
20:00 James Cole ( 2 órás szett)

Helyszín: Medvehagyma Ház – 7677 Orfű, Dollár u. 2/1.

PÁR DOLOG, MELYEKET VEGYETEK FIGYELEMBE!

A hosszú bezártság után öröm, hogy végre ismét együtt lehetünk és bár a szabályok azért vannak, hogy áthágjuk őket, ez most nem az a játék. A teraszon limitált ülőhely áll rendelkezésetekre 4 fős asztalok és babzsákok formájában. Asztalfoglalás lehetséges. Ezt ellenőrizni fogjuk és ha netán megkérünk, hogy kicsit lejjebb foglalj helyet, ne legyen sértődés belőle. Ha többszöri felszólításra sem tudunk közös nevezőre jutni, úgy mások biztonságos és kulturált szórakozása érdekében távoznod kell. Mi felelősségünk betartani a szabályokat, ezt értsétek meg kérlek. Legyünk rugalmasak, ez mindannyiunk érdeke. A lelátón és a környező füves placcon, akár az Éden-szigeten is tudtok piknikezni és lazulni. Igyekszünk minél több babzsákot és süppedősfetrengős alkalmatosságot biztosítani nektek, de ha hoztok plédeket, pokrócokat az lesz a biztos. Ha elviszel magaddal egy babzsákot, hozd is vissza, ha már nincs rá szükséged. A pult a teraszon helyezkedik el, ahol hozzájuthattok a frissítőkhöz és finomságokhoz. Igyekszünk a rendeléseiteket az asztalnál felvenni, de a pultnál ti magatok is rendelhettek, viszont itt tartsátok be a 1,5m-es távolságokat egymástól. A mosdók a Medvehagyma Házban használhatóak. Fertőtlenítőszereket biztosítunk, mind a teraszon, mind a mellékhelységekben.

Kicsit vicces a szitu és bármilyen furán is hangzik, de hiába visz az ütem, max a felső testeddel érezd át, ne lépegess rá 😊 Szóval tánc az nincs és birodalmi lépegetés se. Szeletelés minden mennyiségben megengedett. A finger dance amúgy is piszkosul trendi, gyakorold! Kanapészörfösök és sitanddancerek most előnyt élveznek.

MÉG VALAMI, AMI RENDKÍVÜL FONTOS ÉS SOKAN ELFELEJTIK!
A tó ezen része már igencsak közel van a többszörösen védett nemzeti park területéhez. A Pécsi-tó önmagában is, de ezen része kifejezetten sokféle állatnak és növénynek ad otthont. Mind a tóparti, mind a belső terület nádasában találhatóak fészkek, melynek vannak lakói. Rengeteg teknős is található a parton, melyek sokszor kijönnek sütkérezni. NE BÁNTSD, PISZKÁLD ŐKET, JÓL ELVANNAK NÉLKÜLED IS! NE SZEMETELJ ÉS ÓVD A KÖRNYEZETED! Mi igyekszünk minél ökotudatosabb szolgáltatásokat biztosítani számotokra.

ÖSSZEGEZVE…
Mindannyian egy nehéz időszakon vagyunk túl és most lehetőség adódik, hogy végre ismét együtt lehessünk. Bizonyos kompromisszumokkal számolni kell, de szerintünk ez a legkevesebb ebben a helyzetben. Mi értetek vagyunk és mindent megteszünk, hogy jól érezzétek magatokat. Segítsetek ebben nekünk és jó lesz. Aztán ha túl leszünk ezen, akkor legyen tánc 😊