Akadálymentes Turizmus Napja

  1. szeptember 30-án egy különleges nappal vár mindenkit Orfű, ugyanis hazánkban először itt kerül megrendezésre az Akadálymentes Turizmus Napja.

Orfű gazdag kulturális kínálatával, családbarát igényes programjaival vált ismertté és kedveltté az elmúlt években. Az idei évben szeretnénk a fogyatékkal élő embertársainknak is bemutatni Orfűt és egy élményben gazdag, emlékezetes napot biztosítani, ezért 2017. szeptember 30-ra több száz mozgásában korlátozott, látássérült és enyhén értelmi fogyatékos vendéget szeretnénk meghívni településünkre.

A rendezvény célja a fogyatékkal élő és az egészséges emberek közötti szakadék megszüntetése, a kölcsönös elfogadás motiválása, illetve hogy ez természetes legyen mindenkinek. A rendezvény során minden turisztikai, sportolási és gasztronómiai lehetőséget igyekszünk elérhetővé tenni a résztvevők számára.

A különleges nap alkalmából együttműködő partnereket keresünk kezdeményezésünkhöz. A speciális igények miatt a szervező Orfűi Turisztikai Egyesület szervezetek, szolgáltatók, civilek felajánlásait, továbbá önkéntesek jelentkezését várja!

Minden felajánlást örömmel fogadunk, mert jót tenni jó!

Visszajelzések és felajánlások:

Orfűi Turisztikai Egyesület

7677 Orfű, Széchenyi tér 1.

akadalymentes.turizmus.nap@gmail.com

www.orfu.hu

www.facebook.com/orfu.hu