ÖNKÉNTESEKET VÁRUNK a II. Akadálymentes Turizmus Napra!

A tavalyi évben először megrendezett, országszerte egyedülálló Akadálymentes Turizmus Napjának célja, hogy a fogyatékkal élők is betekinthessenek Orfű gazdag turisztikai kínálatába és kipróbálhassák azokat a szabadidős és sporttevékenységeket, melyek számukra eddig nem voltak elérhetőek.

Az idei évben is keressük azokat az önkénteseket, akik szívesen segítenének a II. Akadálymentes Turizmus Napja lebonyolításában fogyatékkal élő embertársainknak 2018. szeptember 8-án Orfűn.

Kiknek a jelentkezését várjuk? Aki kíváncsi, empatikus és szeretne bepillantást nyerni a fogyatékkal élő embertársaink különös világába. Aki találkozott már sérült emberrel. Aki soha nem találkozott még sérült emberrel. Aki szintén úgy érzi, az Ember az első, nem az, hogy fogyatékkal él vagy sem. Mivel az önkéntesek bevonását egy rövid érzékenyítő tréninggel és a feladatok pontos átbeszélésével is segítjük, ezért bárkinek a jelentkezését örömmel fogadjuk. Külön örülünk az erős férfikezeknek, melyekre a sérült emberek emelgetésénél időnként szükség lesz!

Amennyiben szívesen részt vennének önkéntesként a program lebonyolításában, akkor várjuk jelentkezését a következő e-mail címen:
akadalymentes.turizmus.nap@gmail.com
Előre is köszönjük jelentkezőknek a segítséget, továbbá kérjük, hogy ha módjuk van rá, a felhívásunkat juttassák el minél több ismerősüknek, hogy minél több segíteni akaró és tudó embert elérjünk!