III. Karácsonyi Jótékonysági Koncert

Immáron harmadik éve kerül megrendezésre a Karácsonyi Jótékonysági Koncert Orfűn, a Medvehagyma Házban. Az idei évben egy igazán impozáns programmal várjuk a kedves érdeklődőket. Az este folyamán fellépnek a Pannon Filharmonikusok Muzsikusai, Melczer Tünde magánénekes, akit Hám Bernadett fog zongorán kísérni, Timkó János Pál zongoraművész, valamint egy Baráti Kamaraegyüttes, akik az egykor Jubilate kórus tagjaiból álltak össze a mostani rendezvényre.

A koncert szüneteiben a “Szentháromság” névre keresztelt festmény és fotókiállítás is megtekinthető.

Az idei évben úgy döntöttünk, hogy a rendezvényen összegyűjtött felajánlásokat, támogatásokat, melyeket a támogatói jegyek megvásárlásával lehet megtenni, az Orfűn évek óta megrendezésre kerülő Akadálymentes Turizmus Napjára és annak érzékenyítő társrendezvényeinek támogatására szánjuk. A cél ismét egy nemes ügy támogatása, hiszen így minél több és jobb szórakozási és élményprogramot szervezhetnek a szervezők a fogyatékkal élők és családjaik számára.

A rendezvényt kisebb szünettel, két felvonásban tartjuk, a szünetekben kisebb falatkákkal és frissítőkkel kedveskedünk a vendégeinknek.
Ajánlott támogatói jegyár: 2.500.-Ft/fő

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2019. december 22., vasárnap, 16:30–19:30
Helyszín: Medvehagyma Ház (Orfű, Dollár u. 2/1.)