Spartan Orfű – hivatalos közlemény a rendezvényről

A SPARTAN HUNGARY HIVATALOS KÖZLEMÉNYE SPARTAN ORFŰ RENDEZVÉNYÉRŐL

🔸Hivatkozva a 241/2020. (V. 27.) Korm. rendeletre, a Spartan Hungary az eredeti időpontban, 2020. június 27-28-án megrendezi Spartan Orfű Beast, Sprint, Kids és HH12 eseményeit.
A rendezvény járványügyi óvintézkedésekkel valósul meg, ennek okán a versenyközpontot – fesztivál területet – kerítéssel határoljuk, oda kizárólag a versenyzők, a gyermek résztvevőkkel 1 db kísérő, valamint a szervezők léphetnek be. A fesztivál területen belül és kívül lévő, pillanatnyilag nem versenyzők számára egyaránt kötelező a jogszabályban előírt 1,5 méteres védőtávolság betartása.
Résztvevőink számára javasolt az eseményre védőfelszerelés használata.

Külföldi versenyzők: minden külföldről érkező saját felelőssége, hogy ellenőrizze az országa és Magyarország közötti határátlépés lehetőségét, illetve annak feltételeit! Akinek az országából nem lehetséges a belépés a verseny időpontjában hazánkba, az alábbi e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot: info@hu.spartan.com (név, ország, verseny neve, regisztrációs ID szám szükséges).

CEU Regionális Bajnokság: a járvány helyzetre való tekintettel a bajnokság szabályzata változik, nem lesz kötelező az összes eseményen részt venni a bajnokság teljesítéséhez – természetesen aki részt vesz az Orfű Beast Elit, vagy Age Group kategóriás futamok valamelyikében, az eredménye beleszámít a bajnokságba is. Ezzel kapcsolatos további részletek hamarosan!

A regisztráció orfűi eseményünkre korlátozott létszámban elérhető, tekintettel a körülményekre, meghosszabbítottuk a második körös árakat Beast és Sprint eseményeinkre.
Helyszíni nevezésre egyik orfűi eseményünkre sincs lehetőség (Kids versenyre sem), kizárólag online regisztráció lehetséges – Beast, Sprint, HH12: június 21. éjfélig, Kids: június 24. éjfélig – a szabad helyek függvényében.

Az elhalasztott Veszprém Honor Race Sprint & Super eseményünk kapcsán a kedvező kormányrendeletnek köszönhetően folyamatban vannak az egyeztetések a Magyar Honvédséggel – az esemény várhatóan augusztus után fog megvalósulni.
ÚJ! Halasztás funkció: azok a versenyzők, akik a Veszprém Honor Race Sprint, vagy Super eseményekre rendelkeznek regisztrációval, lehetőségük lesz áthozni azt Orfű Beast, vagy Sprint rendezvényeinkre – további információ néhány napon belül!

Továbbra is lehetőség van a regisztrációk eladására, ezt Spartan Race nevezés eladás/csere (official) csoportunkban tudjátok megtenni.

Spartan Orfű eseményünk Versenyzői Kézikönyvét várhatóan június első hétvégéjén fogjuk közzétenni.

Izgatottan várjuk, hogy újra találkozzunk!
A Spartan Hungary csapata