Az Orfűi Vitorlás Egyesület szolgáltatásainak fejlesztése

Az Orfűi Vitorlás Egyesület folyamatosan bővíti a Vitorlás Telepen nyújtott szolgáltatások számát. Jelen fejlesztés hozzájárul, hogy a terület olyan vízi sport központtá alakuljon, amelynek infrastrukturális ellátottsága és színvonala méltó bázist képez az ott versenyzőknek és tanulóknak. Mivel a vitorlás sport és a modellvitorlázás az év hűvösebb időszakaiban is gyakorolható sportágak, ezért az infrastrukturális fejlesztés eredményeként a szezon várhatóan az eddig javarészt májustól szeptember elejéig tartó időszaka megnyúlik áprilistól októberig a szaunának köszönhetően.

További fontos hozadéka a fejlesztésnek, hogy az egyesület versenysportolóinak versenyekre való el- és hazautazása megoldódik, hiszen sokszor problémát jelent a hajók szállítása és mozgatása. Ehhez jelentős segítséget nyújt egy saját tulajdonú hajó szállító utánfutó.

Jelen projekt célja az Orfűi Vitorlás Egyesület szolgáltatásainak fejlesztése volt infrastrukturális beszerzéssel: 1 db mobil hordószauna, 1 db hajó szállító utánfutó.

A projekt részeként szervezetünk a nyilvánosság biztosítását vállalta, melynek részeként D típusú projekttáblát helyeztünk ki az Orfűi Vitorlás telep területén.